Preskoči na vsebino
16 junija, 2011 / ninabreznik

Podaljšanje licence za protivirusni program NOD32

Vsi izdelovalci programske opreme izdajajo popravke in nadgradnje, ki popravljajo napake povezane z delovanjem, z namenom zviševanja zanesljivosti delovanja in dodajanja novih možnosti. V večini primerov gre za popravke, ki jih je moč dobiti s spletnega mesta proizvajalca, lahko pa to izvajajo programi samodejno. Enkrat leto pa je potrebno obnoviti tudi licenco.

Namestitev ali podaljšanje protivirusnega programa NOD32 ni preveč zapletena naloga, potrebno je par minut dela, nekaj znanja in natančnost pri nastavitvah. Če želite, da to za vas naredi izkušen serviser in želite biti prepričani, da ste zares primerno zaščiteni, pokličite na 080 4144 . V roku 48 ur, ponavadi pa že isti dan se bo naš serviser oglasil pri vas ter uredil podaljšanje vašega programa NOD32 (po želji pa tudi drugega).

Za programsko opremo ni potrebno skrbeti, za vse poskrbimo mi. In cena? Storitev podaljšanja licence znaša 25€, kadar storitev opravimo preko oddaljenega računalnika in 39€, kadar se serviser oglasi pri vas doma ali v pisarni. Storitev podaljšanja licence zajema tudi nadgradnjo in optimizacijo programa.

Komentiraj