Skip to content
maj 9, 2011 / ninabreznik

Anketa – servis računalnikov v podjetjih (april/maj 2011)

V kratki anketi o računalniških servisih, ki smo jo v aprilu in maju 2011 izvedli med  950 podjetji, smo prejeli zanimive rezultate. Na vprašanje: Kako pomembna se vam zdi pri serviserju računalnikov HITROST? CENA? PROFESIONALNOST? so odgovori naslednji:

Največ anketirancev meni, da je pri računalniških servisih za majhna in srednja podjetja najpomembnejša profesionalnost, takoj za njo pa sledi hitrost. Zanimivo je, da se večini podjetnikov zdi cena manj pomembna kot hitrost in profesionalnost. Očitno se v luči trenutnih razmer v državi in na trgu vse več podjetij zaveda, da je profesionalen odnos podizvajalcev, partnerjev in dobaviteljev ključnega pomena za dolgoročen razvoj. Poceni in hitro je nekaj, kar si želijo mnogi, vendar pa odločno ne na račun kakovosti storitve.

Podobno anketo  (malce bolj poglobljeno, tudi s fokusno skupino) smo izvedli že leta 2006, ko smo ustanavljali podjetje in rezultati so bili zelo podobni. Glavne takratne ugotovitve bi lahko strnili v naslednje trditve:

Advertisements

2 komentarja

Oddaj komentar
  1. gugu / Maj 9 2011 7:45 popoldan

    fajn anketa… samo ker je dosti takih serviserjev ko stalno kličejo na microsoft kako se iz outlooka izvozi pošta al pa podobne bedarije. niso vsi serviserji taki jih je pa velik. Sosed dont take it personal. nasplošn govorim

  2. ninabreznik / Maj 9 2011 10:06 popoldan

    :)) Res je odvisno, če si stalno v tem ali samo kdaj pa kdaj komu pomagaš. Ker če ne izvažaš pošte na dnevni bazi, pozabiš:)) Vaja dela mojstra…

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google+ photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google+ računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: