Skip to content
januar 25, 2011 / ninabreznik

Teden brezplačnih pogovorov!

V tednu od 24.1. do 30.1. poteka pri Sosedu Teden brezplačnih pogovorov. Namen Tedna brezplačnih pogovorov je promocija orodij in vsebin, ki vam omogočajo hitrejšo, cenejšo in mobilnejšo komunikacijo.

 

1. SKYPE

Skype (Skajp) je program, ki omogoča klepet na daljavo preko spleta z vsemi ostalimi . Omogoča konferenčne pogovore, komunikacij preko kamere ali mikrofona in zvočnika ali pa le s pisanjem. In vse to popolnoma brezplačno. Pomembno je samo, da ima tudi druga oseba nameščen program Skype.


2. ELEKTRONSKA POŠTA GMAIL

Google (Gugl) je ponudnik najbolj popularne elektronske pošte – Gmail (Gmejl ali Džimejl). Poleg brezplačnega sprejemanja in pošiljanja sporočil z naslova vaše_ime@gmail.com lahko tudi brezplačno klepetate preko kamere, mikrofona in zvočnikov z vsemi uporabniki storitve Gmail. Gmail odlikuje tudi zelo napredno iskanje med poslanimi ali prejetimi sporočili ter arhiviranje in sortiranje sporočil.


3. BREZPLAČNO POŠILJANJE SMS SPOROČIL

Preko spleta lahko v Sloveniji na katero koli GSM številko pošiljate tudi brezplačna SMS sporočila. Dnevno jih lahko pošljete kar 40. Na strani Najdi.si je potrebno odpreti uporabniški račun in ga povezati z GSM številko.

 

4. FACEBOOK

Facebook (Fejsbuk) je spletna platforma, na kateri je že preko 600.000 Slovencev. Na Facebooku lahko odprete svoj profil in dodate prijatelje. Brezplačen dostop do strani omogoča uporabnikom, da se povežejo na eno ali več omrežij (kot so npr. šola, delovno mesto ali zemljepisno območje) in tako lažje komunicirajo z ostalimi ljudmi iz istega omrežja. Na Facebooku lahko najdete sorodnike, prijatelje, izgubljene stare znance in nove zanimive ljudi.

 

5. E-POŠTA NA PAMETNEM TELEFONU

Svojo e-pošto lahko prebirate tudi na pametnem mobilnem telefonu. Kateri telefoni to podpirajo, najboljše, da preverite na Mobitelu, Simobilu ali drugem ponudniku. Prebiranje pošte na mobilniku je zelo uporabno, ko pričakujete pomembno sporočilo, ne želite pa cel dan sedeti za računalnikom in čakati. Če imate ustrezne nastavitve, vas mobilnik opozori vsakič, ko prejmete elektronsko sporočilo, tako da ste lahko vedno na tekočem.

 

Komunikacija preko spleta vam lahko prihrani veliko časa in sredstev, poleg tega pa omogoča veliko različnih možnosti. Je odlična alternativa stacionarnemu in mobilnemu telefonu, saj je brezplačna za uporabo! Priporočamo vam uporabo vseh izmed naštetih storitev. Uporabniške račune lahko odprete sami, lahko pa vam pri tem pomaga naš serviser in uredi vse formalnosti ter vam pokaže, kako se določeno komunikacijsko orodje uporablja v praksi.

 

Ta teden je akcija namenjena promociji brezplačne komunikacije, zato je namestitev in trening uporabe katere koli izmed zgoraj naštetih orodij, na voljo za:

 • Redna cena: 69€
 • Akcijska cena: 39€
 • Cena za imetnike Sosed paketa: 29€
 •  

  Serviser bo pri vas doma ali v pisarni poskrbel za:

  -odprtje uporabniškega računa,

  – nastavitve profila (osnovni podatki, zasebnost ipd.),

  – shranjevanje strani med priljubljene ter

  – trening uporabe (cca. 25min).

   

  Pokličite nas na 080 4144 ali nam pišite na info@sosed.si!

  Akcija traja le do nedelje, 30.1.2011!

   

  Soseda Nina

  Advertisements

  Oddajte komentar

  Fill in your details below or click an icon to log in:

  WordPress.com Logo

  Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

  Google+ photo

  Komentirate prijavljeni s svojim Google+ računom. Odjava /  Spremeni )

  Twitter picture

  Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

  Facebook photo

  Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

  w

  Connecting to %s

  %d bloggers like this: