Skip to content
avgust 2, 2010 / ninabreznik

2. oddaja Sosed tv

2. oddaja na Sosed tv

Sosed tv

Drugo oddajo smo naredili daljšo kot prvo, vendar še vedno raziskujemo, eksperimentiramo in šele iščemo pravo formo.

Prvi del oddaje smo zdaj posvetili komentarjem – tistim, konstruktivnim in malo manj konstruktivnim. Namen je odpreti debato in se pogovarjati z vsemi, tudi tistimi, ki jim naše podjetje ni preveč všeč. Tako ali drugače smo v okolju, kjer imamo privržence, ljudi, ki nas spodbujajo, mentorje, po drugi strani pa tudi konkurente in »haterje«. Naš namen je torej pogovor, ki nam bo pomagal, da se naučimo, kako biti boljši, uspešnejši in kako ustvarjati storitve, ki bodo naše uporabnike navduševale in jim pomagale. Vsi komentarji na Facebooku, na blogu, preko e-maila ali v živo so nam zato zelo pomembni in dragoceni.

Drugi del oddaje je bil še enkrat namenjen predstavitvi naše akcije čiščenja računalnikov. Serviserji namreč na terenu ugotavljajo, da je za veliko težav krivo pregrevanje računalnikov, ki v zadnjem letu niso bili niti enkrat temeljito prepihani in očiščeni. Storitev je odslej na voljo v naši redni ponudbi, akcija pa je bila namenjena predstavitvi nove storitve in je naletela na dober odziv s strani naših starih in zdaj tudi novih strank. Čiščenje je res koristno in je nastala tudi ob pomoči strank, ki so predlagale, da je storitev vedno na voljo.

Tretji del oddaje pa je za naše prijatelje in znance, ki se tako kot mi, trudijo zgraditi uspešno podjetje in s katerimi si redno izmenjujemo izkušnje in si pomagamo pri razvoju. Sedaj želimo takšne debate odpreti in vključiti še večji krog ljudi, saj smo preprični, da je to win-win za vse: nas, ostala start-up podjetja ter za gledalce, ki se morda lotevajo podobnih podvigov ali pa samo razmišljajo o tem. Ker je bil ta del posebej dobro sprejet, smo se odločili, da ga zagotovo vključimo tudi v naslednjo oddajo, zato vabimo podjetja, ki bi se želela predstaviti, da nam pošljejo svojo predstavitev ali vprašanja na info@sosed.si.

Ker je naša želja, da skupaj z vami ustvarimo oddajo, ki bi bila zanimiva, bi radi, da so v njej pogovori o stvareh, ki vas zanimajo in o katerih želite debatirati in izvedeti več. Naš e-mail je odprt za vse, ki vas tako drugače zanima kaj v zvezi s projektom Sosed tv.  Še raje pa vidimo komentarje kar na zidu na Facebooku, na našem blogu ali kjerkoli javno, saj ne gre samo za dialog, ampak za širšo debato, v katero želimo vključiti več ljudi. Povabite vse, ki jih bo oddaja zanimala in nam lahko kako pomaga pri ustvarjanju. Mi pa medtem že pripravljamo novo oddajo, v kateri bomo upoštevali dobre nasvete, tako da upamo, da bomo zadeli prave teme in da vam bo zanimiva!

Advertisements

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google+ photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google+ računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: