Skip to content
julij 21, 2010 / petarvasic

SOSED TV

Ideja za SOSED TV je nastala iz debate v podjetju o tem, kako strankam predstaviti akcijo skupinskega čiščenja računalnika. Skupinsko nakupovanje ni nova ideja, vendar v Sloveniji (še) ni tako razširjena. Prvo podjetje, ki dela nekaj podobnega, je Big Deal in seveda mi 🙂 Kakor koli že, zadevica je malo bolj kompleksna in zaradi tega smo prišli do ideje, da celotno akcijo posnamemo in povemo, kaj si mislimo s tem skupinskim nakupom. Čez par ur brainstormanja pa smo prišli do ideje za oddajo, kjer bi lahko predstavljali akcije, nove storitve, različno tehnologijo, mogoče kakšnega goste ipd. Soseda Nina je vzela svoj telefon in že na samem sestanku naredila prvi probni posnetek, ki ni izgledal tako slabo. Kasneje smo kupili še luči (Bauhaus – delavske luči za delo ponoči za cca 25eur) in improvizirali studio. Čez nekaj ur smo posneli tale filmček.

Kasneje je zadeva šla še “na lišpanje”, kjer smo dodali še nekaj dizajna, glasbo, uvodno špico ipd.

Zanima nas vaše mnenje o akciji, SOSED TVju, in Nini , ker o meni že vem, da lahko rečete, da to ni zame, saj komaj govorim slovensko ;P

Tenks za komentarje že vnaprej!

PS: Pa še opis akcije “PIHNIMO GA SKUPAJ!”:

Gre za akcijo čiščenja računalnika, ob katerem opravimo tudi generalni pregled delovanja računalnika. Akcija bo aktivirana samo, če se zanjo zbere dovolj kupcev. Če se prijavi 10 kupcev, bomo akcijo izvedli za samo 15€ po računalniku.

Akcija bo potekala 31.7.2010 od 10h do 20h v naših prostorih v ljubljanskem BTC (City Park). Prijavite se na info@sosed.si ali na telefonsko številko 080 4144. Prijave sprejemamo do 30.7.2010 do 20h.

Čiščenje  računalnika vključuje: prepihovanje, čiščenje komponent, menjavo termalne paste, čiščenje ohišja oz. zunanjosti ter generalni pregled delovanja računalnika. Če se računalnik pregreva, če je ventilator preglasen ali če že nekaj časa niste očistili računalnika, izkoristite akcijo in poskrbite za preventivo!

Like This!

Advertisements

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google+ photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google+ računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: